Dieseko Group

Klantcase Dieseko Group | Lintzagenservice.nl

“Moeiteloos zaagt de machine grote diameters met een enorme precisie en door de stabiele bouw van de machine gaan de lintzagen erg lang mee”.

Dieseko Group ontwikkelt en produceert hydraulische vibro-equipment voor de fundatiemarkt. De productrange omvat onder andere trilblokken, aggregaten, hei- en boorstellingen, heihamers en vibroflots.

AMADA-HF400 | Lintzagenservice.nl

In het productieproces wordt voornamelijk staal en duplex verzaagd. Omdat de zaagmachines vrijwel de hele dag draaien, was het voor de klant uiterst belangrijk om een bandzaagmachine te vinden die zeer nauwkeurig en automatisch, oftewel manloos, kan produceren. Om die reden heeft de Dieseko Group maar liefst 30 jaar geleden de Amada HF400 aangeschaft. Deze bandzaagmachine heeft alle verwachtingen bij de klant overtroffen, want in deze lange tijdsspanne heeft de machine storingloos gefunctioneerd! Door de goede ervaring met deze machine besloot de Dieseko Group afgelopen jaar om wederom een Amada HFA400 aan te schaffen. In combinatie met de hoge kwaliteit bandzagen voor metaal, levert dit een bovengemiddeld hoog resultaat.

USP 1