Mechanisatiebedrijf uit Noord-Nederland

Wanneer klanten merken dat hun zaagmachines niet meer naar behoren werken, of ze hebben een compleet nieuwe zaagmachines nodig, zoeken ze vaak lang naar een professioneel en kwalitatief product. In deze klantcase vertellen we hoe een klant na zijn zoektocht is uitgekomen bij de lintzagen van LintzagenService.nl.

Karmetal_Case_mechanisatiebedrijf_3

Mechanisatiebedrijf en machinefabriek

Het bedrijf wat gekozen heeft voor de lintzagen van LintzagenService.nl is een mechanisatiebedrijf en machinefabriek. Ze zijn gevestigd in het noorden van het land en hebben een breed scala aan eigen ontworpen machines, onderdelen en benodigdheden voor de agrarische sector. Ze gebruiken dagelijks lintzagen als gereedschap voor het maken voor hun producten.

Karmetal 300 OSA PLC

Het bedrijf heeft gekozen voor een Karmetal 300 OSA PLC. Deze machine is volautomatisch en zijn geschikt voor recht afkorten. Na het zaagproces gaat het zaagframe hydraulisch omhoog. Het model heeft een digitaal controlepaneel. Het bedrijf heeft deze lintzaag aangeschaft in combinatie met de Amada Super 8 lintzagen. De producten waren de perfecte oplossing voor het mechanisatiebedrijf.

Hoe zijn de producten bevallen?

Het bedrijf vertelt ons: “De producten zijn zeer goed bevallen. De Amada lintzagen in combinatie met de Karmetal machine vormen de ideale oplossing voor ons bedrijf. De machine is zeer snel in zowel enkelstuks als seriematig zagen, van massief materiaal tot buizen en profielen. De machine is makkelijk te programmeren door de gebruiksvriendelijke PLC touchscreen. De voordelen die we ervaren van het gebruiken van deze lintzaag is dat het een multi-inzetbare machine is die we kunnen gebruiken voor meerdere toepassingen, afmetingen en metaalsoorten. Doordat de machine volautomatisch is, scheelt ons dit veel manuren. Dat wil zeggen dat als de machine goed is ingesteld, deze automatisch en secuur zaagt. Het is een goede automatische zaagmachine voor het seriematig zagen van metalen profielen voor onze frames.”

Keuze voor lage prijzen en kennis van LintzagenService.nl

Het bedrijf is bij LintzagenService.nl terecht gekomen toen hun huidige zaagmachine aan vervanging toe was. Ze waren in eerste instantie op zoek naar een goede tweedehands zaagmachine. Op de website hebben ze verschillende kennisbankartikelen gelezen en toen is hun oog op de Karmetal gevallen. De functionaliteiten van de lintzaag was precies wat ze nodig hadden. Verrast door de nieuwprijs van de lintzaag besloten ze gelijk tot koop over te gaan. Ze hebben toen via de website contact opgenomen met onze experts.

“Met dank aan de dienstverlening van lintzagenservice.nl bespaart deze zaagmachine ons veel tijd en verwerkingskosten door de ideale prijs- en kwaliteit combinatie van de Karmetal 300 OSA PLC in combinatie met Amada Super 8 lintzagen.”

Karmetal_Case_mechanisatiebedrijf_4

Advies van LintzagenService.nl

Bent u ook op zoek naar een lintzaag van hoge kwaliteit voor een lage prijs? Laat u dan adviseren door een van onze experts. Wij helpen u graag met het kiezen van een lintzaag die voor u het meest geschikt is. Neem contact met ons op!

USP 1