Lintzaagmachine voor metaal

LintzagenService.nl is van vrijdag 2 april tot en met maandag 5 april gesloten in verband met Goede Vrijdag en Tweede Paasdag.

LintzagenService.nl beschikt over een breed scala aan bi-metalen en hardmetalen lintzagen. U kunt hier voor elke zaagtoepassing een passende oplossing vinden. LintzagenService.nl is onderdeel van Leering Hengelo. Opgericht in 1939 en een begrip in de wereld van metaalbewerking.

Wij staan bekend om onze persoonlijke aanpak en betrouwbaarheid. Wij maken maximaal gebruik van de digitale technologieën, zodat u ook effectief op zoek kunt gaan naar de ideale lintzaag. De website is ingericht, zodat u binnen enkele seconden de perfecte lintzaag, bandzaag voor uw proces kan vinden én bestellen. Wij kunnen alle lintzagen op maat leveren, vanuit ons eigen magazijn in Hengelo!

Mocht u problemen hebben bij het vinden van de juiste lintzaag of bandzaagmachine? Onze experts staan voor u klaar. Door onze jarenlange ervaring, in verschillende markten, zorgen wij voor optimale prestaties, betrouwbaarheid en hoge productiesnelheid. U kunt gemakkelijk in contact komen met één van onze experts via de chat of het contactformulier hiernaast. Maar u mag natuurlijk ook altijd even bellen. Wij staan voor u klaar.

Contactgegevens

  • Kantoor openingstijden:
  • Maandag t/m donderdag: 08:00 - 16:45 uur
  • Vrijdag: 08:00 - 15:30 uur

Stel een vraag.

Wij nemen binnen 1 werkdag contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
USP 1