Lees hier de succesverhalen van de klanten van LintzagenService.nl

Zupor klantcase

Zupor uit Kortrijk

Geleverd: Lintzaagmachine Karmetal 500 WOS M2

Zupor is een bedrijf dat is gespecialiseerd in de bevestiging en ondersteuning van industrieel leidingwerk. Doordat het bedrijf steeds omvangrijker werd, kon de bandzaagmachine de capaciteit niet meer aan. Tijd voor een nieuwe machine dus. 

Lees verder

BTG Zaltbommel

Geleverd: Lintzaag Amada Super8, Lintzaagmachine Karmetal 340 WOS

BTG, een metaalbewerkingsbedrijf uit Zaltbommel, werkte met een verouderde bandzaagmachine. Het was dus tijd voor een nieuwe lintzaagmachine. Het oog van BTG viel op de Karmetal KMT 340 WOS, en na een demonstratie was het bedrijf overtuigd. Met deze nieuwe lintzaagoplossing worden kosten, mankracht en tijd bespaard.

Lees verder

Willburg Project BV uit Katwijk

Geleverd: Lintzaagmachine Karmetal 300 ODG PLC

Willburg Projecten BV uit Katwijk is gespecialiseerd in het ontwerpen en fabriceren van machines voor tuinbouwkwekerijen. De tuinbouwsector kenmerkt zich door een hoge arbeidsproductiviteit, export en R&D investeringen. Wilburg projecten BV is dan ook een innovatief bedrijf, dat het eigen productieproces constant wil verbeteren.

Lees verder
Karmetal_Case_mechanisatiebedrijf_3

Mechanisatiebedrijf uit Noord-Nederland

Geleverd: Lintzaagmachine Karmetal 300 OSA PLC, Lintzaag Amada Super8

Wanneer klanten merken dat hun zaagmachines niet meer naar behoren werken, of ze hebben een compleet nieuwe zaagmachines nodig, zoeken ze vaak lang naar een professioneel en kwalitatief product. In deze klantcase vertellen we hoe een klant na zijn zoektocht is uitgekomen bij de lintzagen van LintzagenService.nl.

Lees verder
Amada lintzaag machine - LintzagenService

HP Valves – Hengelo

Geleverd: Lintzaagmachine Amada HFA250, Lintzaag Amada Super HL

In Hengelo is het moderne en gerenommeerde bedrijf HP Valves gevestigd. Een innovatieve producent van hogedrukafsluiters en –accessoires, wereldwijd worden deze hogedrukafsluiters geplaatst in energiecentrales.

Lees verder
AMADA-HF400 | Lintzagenservice.nl

Dieseko Group

Geleverd: Lintzaagmachine Amada HFA400

“Moeiteloos zaagt de machine grote diameters met een enorme precisie en door de stabiele bouw van de machine gaan de lintzagen erg lang mee”.

Lees verder
USP 1