Advies

Heeft u hulp nodig bij het vinden van de juiste lintzaag of bandzaagmachine? Onze experts staan voor u klaar! Zij helpen u graag bij het vinden van de juiste oplossing voor uw specifieke zaagtoepassing. U kunt hen bereiken via de chat op deze website of door te bellen naar: 074 – 255 82 99.

U kunt ook eens kijkje nemen op onze advies pagina. Hier vindt u verschillende artikelen die antwoord geven op veel gehoorde vragen uit de markt.

Levering

De meeste lintzagen kunnen wij snel en op maat leveren vanuit ons eigen magazijn in Hengelo. Echter, kan het voorkomen dat wij een bepaald type lintzaag niet direct op de door u gewenste maat kunnen leveren. In dat geval zullen wij het product direct leveren vanuit de fabriek van Amada in Oostenrijk. U dient hierbij rekening te houden met een langere levertijd. Voor bezorg- en verzendkosten binnen Nederland gelden de volgende tarieven:

  • €15,-  bij orders onder de  €250,-
  • Gratis verzending vanaf €250,-

Het is tevens mogelijk om uw bestelling af te halen bij ons magazijn: Barnsteenstreet 1, 7554 TC, Hengelo.

Betalingsmogelijkheden

In onze webshop bieden wij de volgende betaalmethoden aan:

Ideal

Als u beschikt over een bankrekening bij één van de grotere Nederlandse banken, dan is de kans groot dat u toegang heeft tot iDeal. Deze betaalwijze wordt door veel mensen gezien als de makkelijkste manier van betalen op internet. Een betaling via iDeal wordt direct verwerkt: hierdoor kunnen wij uw bestelling direct in behandeling nemen.

Creditcard

In onze webshop ondersteunen wij creditcard betalingen van alle bekende merken. Denk hierbij aan: Mastercard, Maestro, Visa en American Express. Om uw creditcardgegevens te kunnen verifiëren wordt uw data via een beveiligde SSL-server verzonden. Zodra de creditcardgegevens zijn gecontroleerd, wordt uw bestelling in behandeling genomen. Dit gebeurt meestal nog dezelfde dag.

USP 1